• 29. september 2014

Derfor har vi en ambisjon om å starte en nasjonal stafett i forbindelse med årets TV-aksjon, for å øke bevisstheten om verdens vannsituasjon. Kampanjen heter #donotspill og er en viralkampanje på Facebook, Twitter og Instagram.

På Ringerike omgis vi av vann på alle kanter, og vannverkene vår knives om å levere det beste drikkevannet i landet. Ingen av delene er gitt for store deler av verdens befolkning.

Årets TV-aksjon går til Kirkens Nødhjelp og deres arbeid for å skape varig tilgang til rent vann i Etiopia, Tanzania, Sudan, Sør-Sudan, Somalia, Afghanistan, Pakistan og Haiti. Sammen med Kirkens Nødhjelp skal TV-aksjonen i 2014 sikre varig tilgang til rent vann for over en million mennesker. Aksjonen har fått navnet "Vann forandrer alt".

For bare 200 kroner kan du gi vann til ett menneske for resten av livet.

Ringeriksregionen har bestemt seg for å vinne årets næringslivsstafett ifm TV-aksjonen. Vi oppfordrer alle bedrifter til å gi til de som ikke har en dråpe å miste.

Du kan benytte TV-aksjonens giverskjema via denne linken: http://giverstafett.no/gi-gave eller kontakte oss på epost.

 

Vår kampanje er tredelt:

  • Videostafett og giverstafett: Vi starter en viralkampanje på sosiale medier.  Kampanjen heter #donotspill. Trykk på video her
  • Ringedugnad: Vi samler et panel med lokale kjendiser som møtes i Ringeriksbadet den 15. oktober klokken 11:30. Vi ringer alle de store lommebøkene og store hjertene på Ringerike, som enda ikke har bidratt. 
  • På Ringerikskonferansen den 16. oktober stiller vi med stand, og alle bidragsytere vil få skryt og anerkjennelse fra scenen. Det største hjertet vil motta en helt spesiell utmerkelse fra Nils og Ronny under kveldens underholdning.

 

Har du spørsmål eller kommentarer til dette initiativet kan du kontakte en av oss som står bak:

Ringerike Næringsforum: Ved Linda Moholdt Nordgården (linda@rnf.no)

Ringerike Kommune: Mats Øieren (mats.oieren@ringerike.kommune.no)

Hole Kommune: Agnete Linde (Agnete.Linde@hole.kommune.no)

Ringerike Utvikling: Tone Reneflot Thoresen (tone.thoresen@ringerike-utvikling.no)

 

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev