• 18. mars 2015

Rundt 60 engasjerte personer var samlet på AKA arena for å informeres, inspireres og være kreative i sammen for å bygge opp lokalt engasjement frem mot årets Tour of Norway.

Søndag 24. mai skal igjen flotte bilder fra Ringerike møte TV seere i inn- og utland.  Ringerike skal vise seg fra sin beste side, med alt vi har å by på. Dette er en unik mulighet for Ringeriksregionen til å profilere seg, med alt vi har å by på. Ringerike kan, ved riktige disponeringer være en fast del av ”rammen” Tour of Norway, og et sted store deler av verden snakker om.

Kvelden ble innledet av Jørgen Moe fra Ringerike utvikling som delte sine tanker om hva Tour of Norway kan bety for Ringeriksregionen (les presentasjon her).

Rittdirektør Birger Hungerholdt informerte om årets Tour of Norway. Det var gjennomgang av alle etappene med ekstra fokus på siste etappen som da har målgang på flystripa på Eggemoen (les presentasjon her). Her kan de se film fra høydepunktene i Tour of Norway 2014 og presentasjonsfilm for finaleetappen 2015.

Etter dette var det Johan Kaggestad som delte sine erfaringer fra Tour de France og Tour of Norway, og ikke minst kom med gode råd og utfordringer på hvordan vi kan gjøre regionen enda mer synlig og viktig for sykkelrittet.

Kvelden ble avsluttet med en idedugnad (beklageligvis med litt liten tid) og her finner du ideene som kom frem i møtet.

Har du ideer/innspill/ønsker å være med og bidra, så nøl ikke med å ta kontakt på post@ringerike-utvikling.no.

Publikumsprisene

I samarbeid med Norhus Ringerike presenterer vi Publikumsprisene!
Prisene går til de som står bak det mest originale, synlige og positive bidraget langs løypetraseen fra Sokna til målgang på Eggemoen.

Prisene går til en skole/skoleklasse, et lag eller en forening.
Prisene er på 10.000 og 5000 kroner.

Egen jury som vurderer bidragene.

Bidragene må meldes inn på forhånd til post@ringerike-utvikling.no, og må dokumenteres med foto/film.

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev