• 04. november 2015

Ved Fontenehuset har Aina jobbet med bl.a. Verdensdagen for psykisk helse og Ringeriksmannen.

Aina Oset

"Dette har gjort at vi har lagt merke til henne og gleder oss over å ha henne på laget. Engasjementet til de som har kjent på å være utenfor arbeidslivet er veldig stort og det å kunne hjelpe dem tilbake er essensielt. Vi vil oppfordre andre arbeidsgivere til å gi medlemmene på Fontenehuset Hønefoss en jobbmulighet" sier daglig leder Jørgen Moe.

"Aina er et godt symbol på utvikling på grunn av måten hun har jobbet seg oppover fra en isolert hverdag med psykiske helseplager til at hun i dag er en solstråle med drømmer og visjoner for fremtiden."

Fontenehuset Hønefoss er viktig i dagens samfunn. Den psykiske uhelsen har blitt en folkesykdom og gjennom Aina sin arbeid med å fjerne et tabustempel og vårt engasjement i befolkningen generelt håper vi at vi med dette kan bidra til å synliggjøre problemstillingen så mange sliter med.

Verdien av et samarbeid med Fontenehuset er stor. De gjør mye for menneskene i Ringeriksregionen, og det er mange historier der ute som ville ha hatt en helt annen vending hadde det ikke vært for det gule huset i St. Olavs gate 5. Gjennom et fokus på å skape samhold og rutiner i hverdagen har mange fått kjenne på ny livsglede og det merker vi at smitter over på alle de møter på sin vei. Hadde det ikke vært for dette huset hadde Ringeriksregionen vært et fattigere sted for oss som bor her. De er ikke et symbol på sykdom og slit, men på utvikling, glede og samhold.

Ringerike utvikling har lokaler i Smart Start på Høgskolen Buskerud Vestfold og samarbeider tett med HBV Videre, hvor også Aina skal praktisere. HBV Videre driver med oppdragsvirksomet i forbindelse med all ekstern finansiert virksomhet til fakultetet. De jobber med etter- og videreutdanning og har ca 350 studenter i semesteret og er en administrativ ressurs til FOU prosjekter, oppdragsforskning, oppdragsstudier, arrangør av kurs og konferanse og utviklingsarbeid. Aina skal jobbe med kommunikasjon ut til studenter gjennom nettside og fronter oppdateringer. Hun skal også jobbe med arkivering og lage studiematriell.

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev