• 07. desember 2012

Ringerikinger har en unik evne til å lykkes «til tross for». De siste årene er det lite som har gått ringerikingens vei - men til tross for nedleggelser, konkurser, ogkrevende politiske snuoperasjoner har ringerikingen utviklet seg og regionen til noe som er stoltere, bedre og mer spennende. Der andre ville lagt seg ned, reiser ringerikingen seg. Ikke mange har slik evne til omstilling. Ved å ha observert dette, føler jeg meg trygg på at regionen og Ringerike Utvikling skal lykkes med sine høye og ambisiøse mål. Å få være en del av, og ikke minst gi retning og inspirasjon til denne utviklingen, ser jeg på som en unik mulighet - en utfordring det var helt umulig å si nei til.

Når jeg nå tar over stafettpinnen fra Terje Dahlen, har Ringerike Utvikling et godt fundament å bygge på. Det finnes en rekke gode prosjekter som vi er, og fortsatt vil være en del av. Vi skal opprettholde en fokusert innsats for å bedre forutsetningene for vekst. Det er avgjørende for suksess.

Samtidig tror jeg lederskiftet blir en markering av at Ringerike Utvikling også går inn i en ny fase; i tillegg til videreføring av våre gode prosjekter, skal vi prøve å realisere vekst gjennom fokus på ringerikingens selvfølelse, regionens merkevare og ikke minst gode, taktiske kampanjer rettet mot virksomheter ogmennesker vi ønsker at skal tiltrekkes av regionen vår.

Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, og til å bli bedre kjent med menneskene, virksomhetene og alle opplevelsene Ringerike har å by på.

Jeg er ringeriking og er stolt av det!

Jørgen Moe, påtroppende leder Ringerike utvikling. 

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev