• 04. januar 2016

Denne gangen vil Agnethe Børresen Gylseth fra Veiby & Bentzen komme å foredra. Hun vil snakke om viktigheten rundt å koble sammen studenter og næringslivet, et viktig tema for både studenter og næringslivet.

Innholdet og rammene på Campus Ringerike er i ferd med å endres, og for oss i Kunnandi er det naturlig å være med på denne bevegelsen.

- Rundt oss jobbes det nærmest døgnkontinuerlig med nye studentboliger og næringslokaler
- Høgskolen jobber med fusjon og universitetsakkreditering 

En av de sterkeste og mest dominerende trendene i verden i dag, er det som kalles ”colloborative culture”, eller empatitrenden. Det er mer naturlig enn noen gang å
samspille på tvers av skillelinjer i samfunnet. Denne trenden endrer hvordan vi forbruker, arbeider, reiser og lærer. Mens i det forrige århundre var fokuset på eierskap, handler dette århundre om
tilgang, deling, mobilitet og tilhørighet.

Sammen med Ringerike Utvikling, ønsker vi i Kunnandi å gjøre skillelinjen mellom akademia og arbeidsliv uklar. Vi ønsker å skape en møteplass og en kanal som gjør at kunnskap og kompetanse flyter naturlig.

”Det er ikke det du vet, men det du gjør med det du vet som bestemmer din yteevne.” For oss er det naturlig å gjøre noe.

Velkommen til Ringerikes møteplass for ideer og kunnskap som er verdt å dele. Her vil du møte mennesker som ønsker å dele, samspille og bidra.

Link til Facebook event 

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev