• 01. april 2016

Regionen vår har lange tradisjoner der stolte øyeblikk er skapt gjennom kreativitet, raushet, hardt arbeid, mot og engasjement.

Og med utgangspunkt i alt det flotte som skjer på kultur og idrettsfronten, ser vi lyst på fremtiden og gleder oss til mange spennende år fremover. Der det er plass til både topp og bredde, der drøm blir virkelighet og der nye eventyr skapes.

Derfor sier vi at Ringerike ikke bare er et sted. Det er en tilstand. Og det å være en ringeriking handler ikke om hvor du kommer fra, men hvem du er. 

Raus, engasjert og framtidsrettet. Det er Ringeriket

Stor takk

Filmskaper Steinar Hybertsen og Ringerike utvikling har gjennom et flerårig prosjekt filmet personer og begivenheter i regionen og samlet eksisterende film- og bildemateriale. Dette har resultert i filmen "Ringeriket" som vises i to deler. Del 1 "Eventyrlig fortid, eventyrlig fremtid" tar deg med i et historisk tilbakeblikk samtidig som det rettes fokus på en eventyrlig fremtid. Del 2 er viet regionens brede kultur- og idrettsliv i både fortid og nåtid.

Dette unike prosjektet hadde ikke vært mulig å få til uten den store støtten fra Sparebankstiftelsen Ringerike og Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal, Rådet for Ringeriksregionen og Buskerud Fylkeskommune.  En stor takk til dem og til alle de som har bidratt med historisk materiell og stilt opp for å fortelle om Ringeriksregionen og deres rolle i den.

Premiere med premierefest

27.april kl 19 Byscenen i Ringerike Kultursenter. Antrekk: pent.

Andre visninger

29.april kl 19 Byscenen, Ringerike kultursenter

3.mai kl 18 Sundvolden hotell 

10.mai kl 18 Sundvolden hotell 

18.mai kl 18 Thorbjørnrud hotell 

Billetter kjøpes på Ringbillett

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev