• 15. mai 2014

Lederen av regionens Innovasjons og Omstillingsprogram vil være en del av det regionale utviklingsteamet på Ringerike, og rapportere til leder av Omstillingsstyret Sten E. Magnus. I det daglige vil Sonja Bordewich fungere sammen med teamet i Ringerike utvikling AS.

 

” - Sonja er en erfaren fagperson innen omstilling og innovasjon i Norge, og hun har lang erfaring fra ledelse og omstilling i privat og offentlig virksomhet. Hun oppfyller alle de krav styret har stilt til sin omstillingsleder. Vi har fått rett person på rett plass og vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å etablere Ringerike som en ny referanse for regional omstilling og innovasjon”

sier styreleder Sten E. Magnus, som fortsetter:

”- Jeg er overbevist om at Bordewich, sammen med de andre regionale utviklingsaktørene har den gjennomføringskraft og det mot som skal til for at Ringerike også i framtiden skal være en ledende region, med vekst på nivå med hovedstadsområdet.”

Sonja Bordewich er utdannet siviløkonom, og har frem til i dag vært FRAM-rådgiver i Innovasjon Norges FRAM-program. Hun har i tillegg drevet KræsjTreff for gründere i Valdres. Sonja er bosatt på Garthus i Valdres, hvor hun gjennom sitte eget selskap KreativitetsAkseleratoren AS driver en rekke tiltak for regional utvikling og næringsutvikling på hjemstedet. Hun er også medforfatter i boken ”Kreativitet” som er et samspillsprosjekt som skal vise innovasjon i praksis. Tidligere har Sonja jobbet som økonomikontroller, analytiker, konsulent, prosjektleder, lærer og kursholder. 

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev