• 12. mars 2015

Ringerike kan, ved riktige disponeringer være en fast del av ”rammen” Tour of Norway, og et sted store deler av verden snakker om»

I starten av desember var rundt 30 engasjerte ringerikspatrioter samlet for å legge planer for hvordan Ringeriksregionen skal profilere seg på best mulig måte under Tour of Norway.

Ringerike Utvikling i samarbeid med Tour of Norway var initiativtakerne, og la frem hva dette arrangmentet og det å ha målgang på "verdens retteste flystripe" på Eggemoen kan bety for regionen.

Det var mange gode innspill på hvordan næringsliv, frivillige og det offentlige skal engasjere seg for å skape et godt bilde av Ringeriksregionen ut til tv-seere i inn- og utland, og ikke minst hva det vil skape av stolthet for regionen vi bor i.

Det ble nedsatt en egen gruppe ledet av Ringerike utvikling, som skal koordinere og inspirere det videre arbeidet fram mot rittet som går av stabelen 20.-24.mai. Her er både næringsliv og reiseliv representert.

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev